Archieven Episode

DD de podcast S2 #10: Habbo hotel

We zijn alweer aangekomen bij de laatste aflevering van dit seizoen. Geniet mee met onze gast Simon en leer meer over Habbo hotel. En wij hopen jullie weer te kunnen groeten in februari bij het derde seizoen van DD de podcast!

DD de podcast #10: Een jubileum

De tiende aflevering! Al tien weken lang zijn onze verhalen te beluisteren en we zijn jullie, de luisteraars enorm dankbaar daarvoor! Maar we gaan onvermoeid door met onze persoonlijke voorkeuren in zowel personen als namen.

DD de podcast #9: Haastige spoed

In deze aflevering vertelt Bob hoe het zit met verlof aanvragen als aanstaande vader, vertelt Alexander over een pittige date ervaring en wordt er opnieuw genoten van een lekker drankje.

DD de podcast #4: Tactisch

Soms zijn we zelf niet altijd even tactisch en soms de mensen om ons heen ook niet. In deze aflevering hebben we het over ongevraagd advies en de complicaties van het “moderne” daten.

DD de podcast #3: Normatief

Waarom moeten we zoveel, waarom zijn er zoveel zaken vanzelfsprekend en moeten we constant aan “de norm” voldoen. In deze aflevering bespreken we de media norm van het (niet) single zijn en de algemene norm van het erkennen van je…