recensies

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed17%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Foto’s Inspiratiedag 1 maart regio Tilburg en Midden-Brabant

Rated 5 out of 5
13 maart 2023

Alexander heeft de bijeenkomst die we op 1 maart j.l. hebben gehouden op het stadhuis van Tilburg prachtig vast weten te leggen in hele mooie foto’s. ‘Capturing the moments’ en met de nodige sfeerbeelden levert dat een mooi fotoverslag op waar we heel blij mee zijn. Dankjewel Aleander!

Kim Castenmiller

Vakkundig acteur met veel meer in huis

Rated 5 out of 5
20 november 2022

Mijn shoot met Alexander was ongelofelijk leuk. Ik was director, producer, cameraman en lichtman ineen. Daarom was het heel prettig en handig dat hij meer in huis heeft dan spot on acteerskills. Naast dat hij precies doet wat je wilt denkt hij ook mee waar nodig productioneel maar ook qua acteerwerk.

Naast de professionaliteit heeft hij zich ook perfect aangepast aan de klant. We hebben enorm gelachen met zn alleen en Alexander droeg zeer goed bij aan deze sfeer.

Ik kijk enorm iit naar de volgende samenwerking. Als cameraman, als editor of als acteur, hij blijft zeker in voor diverse expertises in het achterhoofd hangen!

Merlin Stegenga

Goede hulp en flexibel!

Rated 5 out of 5
14 januari 2022

Alex heeft een promotionele video gemaakt voor een feestpakket waarin ik bier, chocola en muziek combineer om zo een alternatief aan te bieden voor een leuk avondje uit (i.v.m. de pandemie en de feestdagen). De video heeft precies gedaan wat het moest doen: een duidelijk beeld scheppen van het product en op social media mensen enthousiast maken om door te klikken naar onze pagina. Het filmen ging lekker vlot, Alex wist precies wat voor beelden hij voor zich had, en boven alles was het erg gezellig. Z’n flexibiliteit was top en ik raad hem zeker aan.

Nikki Henskens

Prachtige video

Rated 5 out of 5
14 januari 2022

Voor het 60 jarig huwelijksjubileum van mijn opa en oma heeft Alexander een prachtige video met boodschappen van de familie gemaakt. Deze video is ons erg dierbaar!

Shanna Stuit

Aanrader!

Rated 5 out of 5
11 januari 2022

Alexander heeft de gave zowel voor als achter de camera bekwaam en vertrouwd te zijn. Zijn creativiteit heeft in onze samenwerkingen altijd bijgedragen aan positieve veranderingen en/of nieuwe inzichten. Daarnaast is Alexander gewoon een ontzettend aangenaam persoon. Zowel in omgang als in communicatie. Dat komt het eindresultaat altijd ten goede.

Jeroen